Ontario *****

Ontario *****

Anotace: 2009

Sbírka: Návrat

Čtvrt léta, sny jenž neměly skončit
co oko nevidí, to srdce nebolí.
Jak trpké procitnutí
já nečekal že budeme se loučit.
Předběhla čas, ukázala se ve správném světle
podlomená podpěra pravdy
domek z karet tak zoufale
vstříc skutečné podobě temnoty.

Nezadržitelně.

Autor Jan Václav Znojemský, 02.01.2012
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí