Ontario ******

Ontario ******

Anotace: 2009

Sbírka: Návrat

Vytas kord a bodni
smrtelné zraněni, hluboký rána.
nebyl sem jediný ani první
přešel jsem přes most hloubky Ontaria.
Potkal jsem mnoho osob a tváří
krok za krokem blížil jsem se konci
Pod nohami proud naděje

Pravda řídký jev, však existuje

Autor Jan Václav Znojemský, 02.01.2012
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí