Nohy v Temži

Nohy v Temži

Anotace: ??????????????????????????????????????????

Světlo tenčí zlaté nitě
odrodí tě...zahubí tě.
A s jícnem plným popela,
zpívám hymnu zvesela
Tvou
Vzácné oči,hřívu plavou
avšak,mně se nechce hýbat hlavou.
Nespatřím ji,to je pech
dál si ležím na hřebech
mých.
Autor older, 29.12.2006
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první dva verše super a ostatní samo že taky

29.12.2006 17:58:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí