Sen je...

Sen je...

Anotace: Newím kam ji zařadit,doufám že se bude líbit kdyžtak nedostatky omluvte jsem začátečnice :o)

Sen je ve tmách tmoucích,
je v tobě ukrytý,
je i ve vlnách dmoucích,
je tajemstvím zakrytý...

Vždy když padá hvězda,
když větry dují,
hlídá půlnoční města,
jež své plány kují....

V noci i listí šeptá
příběhy staré co svět je světem,
nikdo se jich na nic neptá,
a tak je sny přinášejí dětem..

A upadají v zapomnění,
jako šišky u stromu,
vždyť i člověk je někdy v opomnění,
ale nevrátí se nikdy k tomu...
Autor Cerna_tajemna, 29.12.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí