Smích ve sněhu

Smích ve sněhu

Anotace: -

Smích je jako sníh

je krásný a čistý

je smělý... je jistý

když je...

 

Ale co když nepřijde?

jaký bude rok bez sněhu?

asi takový jak obličej...

jen bez úsměvu.

 

V mých očích smělých

ja chtěl bych vidět smích

lidí blízkých...i těch cizích

 

...však ze všech nejvíc

chtěl bych dětský smích

vidět zas a znova

v krásných ústech tvých

 
Autor greenus, 02.01.2012
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí