Kudy tečou slzy tvé a kudy mé?

Kudy tečou slzy tvé a kudy mé?

Anotace: -

Kudy vedou kroky mé,

tudy tečou slzy tvé.

Tam kde tečou slzy mé

tvé kroky již odezněly,

ikdyž dlouho se tu nezdržely.

 

Kde byly kroky tvé,

když život neznal slzy?

Byl jen úsměv, který není

a to opravdu mě mrzí...

 

Mé kroky vedou do nebe,

cesta je však peklem,

ale když jím projdu,

tak snad spolu na kolena kleknem

 

Po pekle  už musí přijít nebe

a nebo ne?

Když ne, tak co nastane?

Jen ticho...zima, mráz.

 

Když z pekla najdu cestu ven

snad svůj krok sladíme,

a jak nikdy předtím...

svá těla v jedno spojíme.
Autor greenus, 02.01.2012
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí