...máš za to...

...máš za to...

Anotace: -

Ruce své malé
čistí od krve
vzpomíná na den
kdy bylo poprvé.

Ten pocit slasti
umírá muž
schovala za zády
z kuchyně nůž.

Červené šmouhy
vpité do halenky
tohle máš hajzle
za ty tvé milenky.

Za chvíli strasti
lehce tě minou
tak pyká těžce
proč běžel za jinou.

Již skelný zrak
duše je v pánu
a měsíc bledne
však už je k ránu.
Autor Čoki, 02.01.2012
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí