promrznut jsem

promrznut jsem

Anotace: -

Spadaným listím
vítr běhá ledový
v kuchyni teplo
čaj horký,medový.

Rozžata svíce
poslala plamínek
do světa venku
na dlani kamínek.

Hřeje mé vzpomínky
mnohem víc duši
přírodě sníh
mnohem víc sluší.
Autor Čoki, 02.01.2012
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí