My a svět

My a svět

Anotace: co děláme s přírodou?

My a svět

Květina, když své květy rozevírá
a šnek do ulity se skrývá
i nebe svou modrou barvu poodkrývá,
protože na něj se slunce usmívá.

To je harmonie této mapy světa,
jenže někdo jí ničí už dlouhé léta.
Nemám pravdu? uznej sám.
Skleníkový efekt není klam.

Ten někdo, kdo náš svět ničí
jsme my sami, bohužel, pilka už je zařezána v klíči.
Zničen bude za chvíli
Konec světa, pak se nachýlí.

Ten klíč je od brány k světu jen
Chceme-li přežít, tak rychle s pilkou ven.
Autor Rasetyn, 29.12.2006
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí