ANA II.

ANA II.

Anotace: a je tady zas kamarádka Ana

Tak jsme to nezvádly
nebo ano?
Ona nás ovládla
Je tady s náma ve dne v noci
pomáhá nám od "zlé" moci
JÍDLA
Naše dobrá stará známá
kamarádka ANA
Měsíc rok století
nechci se asi? zbavit jejího prokletí...
Autor sslunickoo, 29.12.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí