Silvestrovská

Silvestrovská

Anotace: Krásný a šťastný Nový rok, Vám všem.

Tak nám ten rok končí
rok 2006
Odchází už nabetón
a my začínáme v šest.
Časná večeře
a domluvená šou,
odcházíme v pohodě tam,
kde radovánky jsou.
Doma se zas děti chystaj
až máma s tátou zmizí,
bez dozoru a jak jinak,
nastane jejich zábava ryzí.

Dlouhá noc plná reje,
vášní,pláče a smíchu,
neberem to osobně,
přidáme i trochu hříchu.
Hudba jako z karnevalu,
šampus teče proudem.
ohňostrojem přiživíme,
ten tanec s každým oudem.
S ránem jiskrným
domů se vracíme,
buď vratkým krokem
a nebo i zvracíme.
Loni jsme vyšli
a letos se už vrátili,
tak ať nám to šlape
aniž bychom se ztratili.
Přejme si však pevný krok
ať je šťastný ten Nový rok.
Autor Verule, 29.12.2006
Přečteno 704x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak doufám, že se povedl. Básenka moc pěkná, ze života, leč vtipná :o)

19.01.2007 21:05:00 | NikitaNikaT.

Tahle báseň mne potěšila, děkuji. Je velmi něžná..

29.12.2006 22:59:00 | Weichtier

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí