BÁSNÍKOVO POSELSTVÍ

BÁSNÍKOVO POSELSTVÍ

Anotace: Každý z nás ví, že psaní básniček je zábava, která má smysl. Je to jakýsi záměr, kterým chceme např. říci, co nám nebylo dopřáno a trápí nás to, poučit ostatní o chybě, ze které my sami jsme se už poučili.

BÁSNÍKOVO POSELSTVÍ

Na cár papíru vylitá duše.
Útočiště srdcí - osamělých lovců,
kde vypadá všechno tak jednoduše.
Puberťácké počiny nedoceněných otců.

Místo, kam složit svou hlavu.
Způsob, kterým otevřít svou poznamenanou duši,
aby ses neztratila v davu.
Protože to dívce, jako Ty, nepřísluší.

Cesta k zodpovězení otázek.
Možnost, jak se vyjádřit, když nikdo tě nechce slyšet.
No tak, jakým právem děláš si o mně obrázek?!
Když ve skutečnosti neznáš moje klišé.
Autor Turmalina, 22.02.2005
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí