Spánek

Spánek

Anotace: -

Usínání s nadějemi,


 vnímání pocitů dění


 i když chci spát,


 pořád se převracím,


 bohužel i v snění


 


 životem utíkám


 s otázkami, strachy


 a další si vytvářím,


 cítím šepot, pachy


 


 filmy se mi točí


 pod mou oční klenbou,


 režisér sám sobě


 se zápletkou temnou


 


 ráno mne zas budí


 močení, chuť, smrad,


 chtěl bych ještě snít a spát,


 resetováno...vstávat musím,


 na život mám hlad

Autor numix, 05.01.2012
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí