4 rychlé

4 rychlé

Anotace: -

Okno ...    ukazuje cestu ven,


                   že by další smutný den???


                   paprsky zlobí oči,


                   láká...."Pojď už skočit"


 


 Schody .. do nebe míří výš, 


                   Ty nahoře ty to víš,


                   čím dál se stoupá líp,


                   je to nutnost je to slib


 


 Cesta ... vede si tam a zpět,


                  jsem zas sám sebou, je mi pět,


                  svět se zase zdá přede mnou,


                  chci jím zas projít, světlem, tmou


 


 Stáří ...    to se jen člověk divně tváří,


                  v tváři má spoustu vrásek,


                  za sebou průsery....a pár lásek


                  z lidí co potkal vzpomínky...pár mlžných masek

Autor numix, 05.01.2012
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí