Tma

Tma

Anotace: -

Tma nám dává prostor

žít tak jak chcem jenom my

každou noc se vrací

rozhazuje nové sny

štěstí že jsou

nevyčerpatelné zásoby

bez tmy by to bylo psycho

nekončící dny

brzy ráno vstanem

soumraku se nedočkáme

spalující světlo

urychluje proces tání

ať nás brzy skryje

před zlým UV peklem

amen

modlíme se za klid

každé ráno za svítání
Autor Manni3, 06.01.2012
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí