Chození

Chození

Anotace: -

Chození chodbou, od počátku na konec


je k nebytí, bez lidí je smutno,


hledám je, oni mne nevidí,


opakovaně tam a sem,


hledám snad cestu ven,


z toho neskutečného chození,


kdy krok za krokem utíká jen v čase,


těším se na něco…


tělo pase po lidech,


mech mne obrůstá,


jak u starého stromu bez listí,


co zjistím?


Čekám jen na lesk Luny,


poslední mocný blesk.

Autor numix, 06.01.2012
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí