Silvestrovská

Silvestrovská

Anotace: ... předsametová

Zvláštní bude převelice
silvestrovská veselice
máme tu shlédnout reprízu
jabloneckého striptýzu

Konferenciér nám hlásí
na Silvestra žádné špásy
doba příliš vážnou zdá se
dávné temné podobá se

Na Silvestra hradní stráži
pravili ať nepřekáží
volný průběh všemu dají
hojnost jídla pití mají

přijede prý delegace
ta sovětská - bez legrace
a pro tu se vyplácí
pohoštění domácí
Autor Heron, 30.12.2006
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí