Odchod

Odchod

Anotace: -

Modravé nebe, naplněné chladem


kouká na mne z vrchu tak trochu,


a tam mrak chystá, by mne z čista


a jasna zakryl slunce – prudce.


Já jdu si z blázince jen tak sám cestou městskou,


nalehko, jak benga unesli mě – svině,


z domu před sto lety – skety.


A mámivě mne chuť láká a vábí – na pivo


a mně se zdá, že z toho mne mozek zradí,


já zblbnu – dám si ho,


budu zas v prdeli a zpátky ve sračkách,


mačkán neúprosným chtíčem, sám sebou ničen.

Autor numix, 06.01.2012
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí