Smutek

Smutek

Anotace: -

Výdej…. Léky……ham, návštěvy……pro mě nic,


nečekám nikoho, raděj spát, dá mi to víc,


než trpět vzpomínkou na ztracené lidi,


každej to má jinak, proto to jinak vidí.

Autor numix, 06.01.2012
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí