Snídaně

Snídaně

Anotace: -

Krásné ráno po rozbřesku, zeleň,


čekání na ten ranní příděl žvance,


šance, že tu bude něco k jídlu,


změnila se na dvě hnusná pečiva.


 


Plačtivá otázka: „Co dál?“


mám tu chcípnout, či jsem vězeň


střežen v zařízení pro chudáky,


kde i oblečení mám pokálené po strávené stravě,


k otravě snad nevede a zebe jen myšlenka,


že dobrovolně trávím vězení, střežen mámení.


Po životě mám pořád chutě.

Autor numix, 06.01.2012
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí