Obr a opice

Obr a opice

Anotace: -

Viděl jsem v noci tlustýho obra, je to snad zástupce zla nebo dobra?


Tvářil se kysele jako kus vola, chsich se mu nadýmal, byla ho škoda?


Vzal jsem ho krumpáčem po hlavě bídné


Zrcadlo praskalo, byl jsem jak vidle


Ta moje vopice zpívala mile


Jsi vůl a opilec debile bídnej


Koukni se kreténe co jsi zas posral


Byl to tvůj obraz blbýho osla

Autor numix, 07.01.2012
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí