City

City

Anotace: -

City.... tajemné myšlenky,


            co tě laskají a chytí,


            za koule....někdy poťouchle se zaměří,


            lítají v hlavě jako pápěří


 City.....i vě městě najdeš,


           když zajdeš nezávisle,


           chtivě tě uchopí,


           jak kopí....trefí tě, ať slepý či ne,


           utáhnou svojí váhou i na první pohled


          ( doma mažou med kolem úst - dej si půst )


 City....ty ručičky co chytají tě,


           do sítí pavoučích,


           ty pak hoříš jak z loučí,


           planeš než vstaneš a pak tě vnitřně zahubí


 City....táhnou tě jinam


           smýkán jimi plný viny,


           mátožíš se....pak se choulíš k jiné,


           kus srdce zase pryč,


           je to hrůzné....je to milé

Autor numix, 07.01.2012
Přečteno 223x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí