Andělský prach

Andělský prach

Andělský prach se zvedl ze stromů
A listím zašumělo peří
Vkročíme jistým krokem do zvonů
A necháme si změnit tvar

Ta hudba tady hraje zas:
Osud nám zpřeházel kolečka
z dopisu máme provaz.
Zpívá snad krysař, bludička?

Neznámá záře mračny probíjí
Andělský chór - nám napovídá:
Osud nám zpřeházel kolečka
Bez hlesu změnil pravidla
a v kanastě nám dal šach.
Autor Václav Zoubek, 07.01.2012
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: kaktus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí