Jsme?

Jsme?

Anotace: 7.5.2005, večer

Jsme loutky tápající za oponou,
Jsme stíny probleskující nocí,
Jsme stále tam kde jsme byli,
I když pořád jdeme,
Jsme hříčkou zítřejší doby,
Jsme zbloudilé duše hledající světlo,
Jsme figurky na šachovnici nejhorších hráčů
Avšak nikdy nebudeme vyhozeni,
Jsme herci potulného divadla,
Jsme nikdo v něčím světě,
Jsme láska skrytá v nenávisti,
Jsme naděje prožraná opovržením...
Jsme touha
Jsme vášeň
Avšak je nám to na nic
Autor frida, 30.12.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsme lidi... a uz se asi nezmenime.

30.12.2006 17:03:00 | nonick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí