...

...

Anotace: ...

Ulice plné lidí, ve dne, v noci
děsí mne k smrti
Lidská duše smáčí se v dešti,
tak strašně temná, skrývá svou zášť.
Chuchvalce krve stočených kaluží
a jistá závrať z podivných pravd
Vždyť o člověku sám nic neví
nemůže soudit to, co je v nás..
Autor frida, 30.12.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekna. moc se mi libi - Chuchvalce krve stočených kaluží
to se moc povedlo :))

30.12.2006 17:01:00 | nonick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí