Change your heart

Change your heart

Anotace: and look around you.

zaseknutej na vesnici
nedaleko stopy průmyslu
upocená práce ve fabrice
kovový špony a odpad
neviditelná práce
až když neni
chybí
stopy dělníků
duchové jejich duchů
stovky hodin
jeden den pár cenťáků
a koleje se táhnou do nekonečna
Autor f393n6, 30.12.2006
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

libi...

30.12.2006 22:47:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí