touhy

touhy

Anotace: no jo bez touhy neni život..

Promarněnej život v touze,
trvá krátce a při tom dlouze.
Možná že mi patříš celou duší,
my srdce se lámae a ty to tušíš,
jen můžu čekat, co zase zkusíš..
V touze jen pár slov,
vim že nejsi král
jdem svou cestou dál
Poslouchám pár keců
možná to děláš jen tak z hecu
Možná chceš to co nemáš
zzre zlejch snů se zvedáš
a pak mě hledáš..
Slzy se spouští
poušt plná houští.
V mlze tě hledám
jsou tam jen touhy
možná vztek slzy pouhy,
je co mi zbylo po tobě..
v lese je tma
jako v my duši
to ty mi ji ničíš..
Roky, dny zas běhaj,
tebe mi fakt nedaj.Sny se krátí
čekám že mi tě vrátí
ale ty se zase ztrácíš..
Proč jen existujou touhy
tak bolestivy a dlouhy
Je to tvoje vina
že jsem stejná a při tom jiná
Ze tase nemám chutt
jen na tvy dotyky
oproklety a daleky
stejny ted
i před lety..
Dlouhy roky v touze
trvaj krátce a při tom dlouze
Kreslim srdíčko černou tužkou
misto lasky služkou
s červenou puškou..
Misto usmevu slzy
jak je všechno cizi
jak mi zase mizíš
Proklínám svy touhy už po sty
je to jednoduchy a prosty.
Utekly zas roky,
píšu další sloky
Zase ze slz prameny a toky
jenom vzteky
Tak zase brečim
možná kvůli očím
že tvoji lasku ničím..
v bolestech se krčím
Promarněnej čas v touze
trvá krátce a při tom dlouze
moje velká nouze
v mlze
směješ se mi drze..
směješ se my touze...
Autor Šáry, 31.12.2006
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí