Dítě

Dítě

Anotace: -

Vesmír je v komatu

proč pouze mlčí?

vím díky pohmatu

kde svorka vlčí

 

zatnula drápy mu

do srdce lítě

s tepem na maximu

když jako dítě

 

s důvěrou v očích měl

na rtíkách úsměv

- zčernal a ojíněl

dizajn luxusně

 

navrhl architekt

aby děs pudrem

hvězd překryl zmar, hi-tech

v šeru ponurém

 

exaktních orlojů

fyziky věčné

nadevše, chod strojů

zcela zbytečně

 

přesný, pravidelný

pořádek všude

ve vzorcích čitelný..

kdypak zas bude

 

jak dítě počítat

na prstech ruky

zrníčka písčitá

znát bublifuky?

 

 

 
Autor Petbab, 10.01.2012
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí