Silvestr nula šest

Silvestr nula šest

Anotace: .. končí a začíná

Silvestr den jako každý jiný
jen víc frčí ptákoviny
jen jsou lidé více spolu
a holdují alkoholu

ač jde možná o tradici
možno k tomu jenom říci
i bez pití prožít dá se
neztratí nic na své kráse

a tak ať nám lidé drazí
tento den nic nepokazí
bavme se a veselme se
nový rok ať štěstí nese
Autor Heron, 31.12.2006
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jemně a pěkně napsané... :) tobě taky!

31.12.2006 12:35:00 | Gentleman v rubikové kostce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí