Touha

Touha

Anotace: -

Lidstvo je v karanténě

již hodně dlouho

proč i já, zatraceně?

vrať mě má touho

 

tam, kde je beze stop ráj

zapadlý prachem

nemá snad meze mumraj

jenž žvástů hrachem

 

rozměrů nabyl obřích

házen na stěny

od ozvěn křeče do břich

darem Štěsteny

 

nebudou nikdy, Země

v předrájí bloudí

s karanténou, poušť ve mně

nohou velbloudích

 

karavan stíny sdílí

houpavých líně

poušť střídá poušť, za chvíli

touha pomine

 

 

 

 

 
Autor Petbab, 11.01.2012
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí