Podívej

Podívej

Anotace: -

Ty, kdo nevíš kudy kam

obelhán snů trampolínou

hnán vidinou zítřků plynnou

já Tě znám

 

Ty, kdo ztratils hůl i prám

kdo jsi zůstal sám o sobě

věrný snů v první osobě

stínohrám

podívej, kvete růže, podívej, kvete růže

povídej, může-li, se ptá

 

Ty, kdo posloucháš bim - bam

srdcí zvonů koncem týdne

zpíváš s nimi tóny  vlídné

pa-da-dam

kdo se ptáš, zdali Tě znám

zrovna ptám se stejně hloupě

hledám květy v bílé stopě

sníh je tam

podívej, kvete růže, podívej, kvete růže

povídej, může-li - teď ať se ptá

 

Ty, kdo víš, proč upadám

náskok mezi mnou a Tebou

zvětšil se, mé nohy zebou

smůlu mám

Ty, kdo víš a Ty kdo znáš

kdo jsi Ta, jež růžím přizná

komu házíš je, ať vyzná

- rád ji máš?

v stopách růží je až-až

kvetou v zimě jak ty v létě

voní tak, jak miluje Tě

růže táž

růži dej, bílou růži ke rtům dej

bílý sen je čaroděj

nic se neptá

ptej se.. jej

 
Autor Petbab, 12.01.2012
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překrásná, moc se mi líbí...*:)

07.07.2012 15:52:15 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí