Nový rok

Nový rok

Anotace: Novoroční

Starý rok se právě loučí,
rok 2006právě končí.
Skončil,nemohl dál,
své síly už vyčerpal.
Nový rok je skoro tady,
snad nebude mít žádné vady.
Snad bude ještě líp,
snad se budem dobře mít.
Snad budem mít všichni štěstí,
snad nám nedá život pěstí.
Snad budem zdraví celý rok,
(nezlom si nohu až uděláš další krok).
Snad se ti nevyhne láska,
to slovo,pod kterým i led v mrazu praská.
Pěkný Nový rok,
až půjdeš spát,bacha je tam schod.
Autor Hejňa, 31.12.2006
Přečteno 626x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí