Rande

Rande

Anotace: -

V šeru polostínů prstence Saturnu

na Tebe čekám

docela odevzdán stinnému nokturnu

donaha svlékám

 

tělo i duši svou, ať se Ti líbím

- nikde tu nejsi

vystaven pohledům z uf škodolibým

jejichž mě děsí

 

smích, nedovtípím se, že jsem pochybil

a schůzku sjednal

s Tebou u Saturnu, moc se Ti líbil

kola soustředná

 

chtělas mít na rukou, zápěstím zlatým

možná mi máváš

ze Země.. ůsměvům stejně zubatým

neodoláváš

 

 
Autor Petbab, 13.01.2012
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí