Ženy si vybírají paka

Ženy si vybírají paka

Anotace: -

Slyším to pořád z každé strany,
spousta ženských si stěžuje, že jsou samy.
Pak si ale nevyberou nějakého chlapa,
ba naopak najdou si většinou nějaká paka.
Hledají na sobě nějaké chyby,
i když tomu pravému se na ni všechno líbí.
Pak se někdo nabídne, že pomůže,
ale jak se z toho dostane, tak ho popíchá jako růže.
Jenže další pako zase přichází,
až dostane to co chce, spokojeně odchází.
Pomoc zase hledá tahle slečna,
za to, že jdeš do toho podruhé, může býti vděčná.
Ale jen co se jí trochu uleví,
další pako se zas objeví.
A takhle to je pořád dokola,
akorát z pomocníka, je po 3 už chodící mrtvola!
Autor KalliPaul, 13.01.2012
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí