Pro Danielu

Pro Danielu

Anotace: -

ještě než přijde chvíle říst si lásko dost,

ještě než přijde chvíle spálit náš most,

ještě než přijde chvíle,říct si že má to kaz,

prosím ještě vydrž chvíli,

ještě nejsme v cíli,

na to máme ještě cas.

 

Ty nesmíš se bát,

víš sny se musí zdát,

jako skály musí stát,

a ledy zase tát,

tak nálezy jsou jen součtem ztrát,

tak ted to lásko nesmíš vzdát.

 

Ty jsi důvod, proč se smát,

ty jsi důvod, proč snít,

ty jsi hra,kterou chci hrát,

s tebou mám stále důvod žít,

jen jsem do ted asi nevěděl proč jsem,

jestli  je noc, či den,

já chci dál být,

tím co chceš,

já chci jít,

tam kam ty jdeš,

a slibuji není to žádná lež.

tak mi prosím lásko věř.

 
Autor blackoun, 14.01.2012
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí