Ranní přání

Ranní přání

Anotace: Když člověk čeká hodinu v ranním mrazu

Prázdná obrazovka na zastávce,
několik obličejů němých a unavených,
sluchátka v uších a hudbu v MP3,
pár osamělců k webu připojených. 

Vše je nehybné a v naprostém klidu,
pak však přijede spása a okolí ožívá.
Že nepočkal, když běželi to má řidič za vinu,
pro většinu teď čekání končívá.

Ti co zůstali závistivě hledí,
dál musí sedět na studených lavečkách.
"Ať už je tu." To jediné si přejí,
aby si v práci mohli s kafem lebedit v sedačkách.
Autor Corax, 15.01.2012
Přečteno 576x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé téma:.-) Už jsem taky prožil...:-)

25.11.2012 20:53:55 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí