Co Vám přeji do nového roku...

Co Vám přeji do nového roku...

Anotace: Aneb chrobák na zádech...

Občas si připadám
jako Potemník.
Sice krunýř mám,
však pastí je
jež usmrtí mne záhy.
Já na zádech
se plácám bezmocně
a marné jsou mé snahy...

Kolem mne se míhají
boty stovek lidí
jež mne sice vidí,
leč skrze mne se dívají
a pomocnou ruku nedají.

Jojo, takový jsi dnešní Světe.
Přeji Vám proto ze srdce
Radši si natlučte hubu,
a nikdy na zem zády nepadněte...
Autor kruppe, 01.01.2007
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí