Milenci

Milenci

Anotace: -

Nejprve se políbili,
pak se spolu položili,
splynuli v dlouhém obětí,
poprvé, podruhé, potřetí.

Zem se přitom otáčela,
tak jako jejich nahá těla,
pomalu se snášel stín,
když pronikal v její klín.

A když hvězdy rozzářily nebe,
leželi ještě vedle sebe,
těly se vzájemně proplétaly,
extází orgasmy rozehráli.

Erupce na Slunci je snad málo,
to, co se pak mezi nimi stalo,
jejích vesmíry se spojily,
a vody všech řek se rozlily.
Autor lasmil, 16.01.2012
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí