Nečistota

Nečistota

Anotace: špína všeho druhu...

Každý máme špínu svou
jak poradit si s ní?
Že boj urputný je
každý z nás dobře ví.

Šmouhu z tváře zmazané
mýdlem potřít stačí.
Trochou vody podpořit
nečistota pryč kvačí.

Flek na prádle
prášek prací zničí.
Chemie prostě pomůže
s problémem zatočí.

Na v sešitu kaňku
zmizíkem lze útočit.
Nebo prostě můžeme
na stránku další otočit.

Jen jedno odstranit
těžké se nám zdá.
Skvrna na duši
jen tak se nepoddá...
Autor Modrý Adept, 22.02.2005
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí