Mare Cognitum

Mare Cognitum

Anotace: -

Do prachu Mare Cognitum

sinusovou větu čmárám

nedlužím nic svým pocitům

když zdejších moří saharám

 

geoglyfů negativy

zanechám, zde žádný vítr

nefouká, Luny líc čtivý

impaktů různý kalibr

 

netrefí zrovna důkaz, že

byl jsem tady v bdělém stavu

- na čelo kdo si ukáže

ať neproděraví si hlavu!

 
Autor Petbab, 16.01.2012
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jvacl, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí