Smrt upírky

Smrt upírky

Anotace: -

SMRT UPÍRKY

Upírka se opět prochází temnotou noci,
silueta mužská čeká na ni - v ruce třímá ostrého cosi.

Kůl do srdce - touží ukončit život její věčný,
však upírce měl by být člověk spíše vděčný.

Smrt krásnou dávala darem,
nesmí vše přijít nyní zmarem.

Dopřejte ji uhasit její věčnou žízeň,
odměnou Vám bude upírčina přízeň.

Její oběti slastné chvilky měly,
vždyť její rty jen ochutnat krev chtěly.

Smrt rychlá - necítili nic,
proč upírku zabíjet? když člověk druhým způsobí bolesti přec víc.

Lidská bytost Ti srdce zlomí a pak ho jen tak pohodí,
i ten cit krásný jenž je láska odplyne jak po moři.

Upírka je proti lidem vlastně svatá bytost,
ukončí Tvé trápení - má s Tebou i lítost.
Autor Samanta, 16.01.2012
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí