Píšťala

Píšťala

Anotace: žít bez starostí...v lehkosti...

Do vlasů hrál,
Píseň srdcí vzplanulých,
Na píšťalu,
Vyřezávanou tisíci hlasy,

Po hladině smutných slz,
Vážky třepotaly křídly,
Tkanými průsvitným hedvábím,
Bez hříchů a křivdy,

Příběhy vyprávějící lži,
Založené na podstatě pravdy,
Umocňovali mé muka,
Roztříštěné hlavy,

Kaluže krve…nebo vody,
Lesknoucí se v umírajícím slunci,
Pojďte blíž, kdo napíti chce se,
Koktejlu citů a trápení,

Cesta prošpikovaná kamením,
Ostrým jako břitvy,
Mám jít bolestí nebo poslechnout cit,
Roztáhnout křídla a odletět?,

Mohu se vznášet mezi orly,
Být dominantou nad světem,
Ale visela by na mě zodpovědnost,
…ale já umím hrát jen na píšťalu…
Autor Muta cum liquida, 01.01.2007
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí