Propad

Propad

Anotace: -

Aniž bych se ohlédl

propadl jsem se jako Alice

dírou z vesmíru, zbledl

na vidinu, no tak nezmiz

 

když ohlédnutí zpátky

vymaže fobie psát paměti

se zpětnými zrcátky

nechci mít nic, jinak ztmavěti

 

zkusím, prý račte, pane

vybrat si z nabídky vesmírů

kterýpak mě uhrane?

nezvládám reklamy přemíru

 

nakonec se zárukou

kvality produkt mě přesvědčil

jak dítě mě na rukou

ukolébal.. mé sny nepředčil

 
Autor Petbab, 17.01.2012
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, líbí...*:)

07.07.2012 16:03:25 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí