Jablečná prohnilost

Jablečná prohnilost

Anotace: -

Slib, jenž krví byl zpečetěn

Dobou mohl být promlčen

Slunce láká svou hřejivou náručí

Světlo temnotě: ,Ustup!´ poručí

 

Kalné okamžiky, kdy rozehráváme své hry

Balancuj, jsou vratké, ledové kry

Ve stínech pohřbené za chladného úsvitu

Jablko zkažené, prohnilé v letitou dřímotu

 

Závěť svou do láhve vložil, aby nalezl

Studánku, studánku bez mlhy, kam by zalezl

Hříchem prokláté, prohnilé jablko

 

Poslední pohled andělských očí

Do kaluže slz, kde své dlaně smočí

Herní deska vodou zmáčená
Autor nývlt, 17.01.2012
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí