Nezadržitelný pokrok?

Nezadržitelný pokrok?

Anotace: -

Krásně umělá, robot-žena,

napůl hotová, napůl dokončená.

Stroj času tiká, jak Bůh dá,

android mnoho podob má.

 

Mně je však líto Matky Země,

lidé jsou především její sémě,

i když i stroj se chove jemně.

Kdo je z Vás a kdo je ze mě?

 

Vývoj a věda stále vzkvétá,

ponorka pluje, stíhačka si létá.

Kde končí další lidí meta?

Začátek nebo Konec Světa?

 

Na počátku bylo slovo a ze slova je věta!

A budiž světlo, řekl Bůh, pak Alfa a za ní Beta.

Jsem P.I. a jsem i dvakrát teta.
Autor Inge, 17.01.2012
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí