Hlava z popela

Hlava z popela

Anotace: -

Naštvala jsem asi spoustu lidí,

někdo se zasmál, jiný se stydí

a mnohý jiný jinak vše vidí.

 

Chybovala jsem a chybuji i teď,

z pionýra zbyl jen povel: vpřímo hleď,

postav se, nebo raděj seď!

 

Kdo má sílu, odpustí mi.

Kdo má víru, uvěří mi.

Kdo má lásku, pochopí mé rýmy.

 

Sypu si popel na hlavu

a občas rýpu do davu,

nestojím o bohatství a o slávu.

 

Ráda bych lidi, jež mi chybí

a muže, který se mi líbí.

Nevěřím v předvolební sliby: KDYBY, KDYBY, KDYBY...
Autor Inge, 17.01.2012
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí