Hladová nebo vyhladovělá?

Hladová nebo vyhladovělá?

Anotace: -

Nemám dobrou náladu,

už druhý den jsem o hladu,

už druhý den mě mučí hlad,

pokrmem je slovo: mám Tě rád!

 

Jenže Ty jako vždy jen mlčíš,

jsem dravá jako mládě vlčí,

jsem dravá jako řeky proud,

Ty jsi mé zrcadlo, Ty´s můj soud.

 

Hladovím, tak jako mnohý jiný,

stíny, splíny i hlasy domoviny,

stínohra paletou je barev,

muzikál o zbojnících a o žandárech.

 

Kolik odvahy Ti zbývá,

než dotkne se Tě chladná ryba,

než dotkne se Tě horko-chlad?

Pak možná odpovíš mi rád.          SNAD
Autor Inge, 17.01.2012
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí