Životní cesty

Životní cesty

Kolik bolesti si musí člověk zažít,


kolik pastí a překážek musí přežít,


aby se dostal k svému vysněnému cíli?


Osud, ten nám naznačuje kudy jít,


i když čas od času musíš i zdma projít,


ale ukáže nám opravdovou cestu k cíli?


Kolik je těch osudových cest?


Odpovídá osud: Mnoho správných i slepých jest,


ale my se ptáme, která cesta je správná k cíli?


Chvíli vidíme cíl i úděl,


uběhne chvíle a hle - kam se poděl?


Ztratili jsme se na cestě k cíli.


Po pár letech, chybách, cestách se zamyslíš,


byla tebou zvolená cesta správná? Přemýšlíš.


Dovedla mě tato cesta k mému pravému cíli?

Autor Richter Rosenheim, 17.01.2012
Přečteno 268x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí