Ne-konečná

Ne-konečná

Anotace: -

Čajový dýchánek, čaj o páté,

šaty mám zmačkané a  vlasy střapaté,

je to vše nečekané až svaté,

ta naděje na štěstí ve dvou mě mate.

Znáte to, znáte...

 

Čekám Tě a bez Tebe neudělám krok,

jsem v něčem geniální s nálepkou: cvok,

naději v sobě nesu rok co rok,

bolí mě vaječník, žaludek, srdce, bok.

Je to tok, vnitřní tok...

 

Chybíš mi, jsem štvanec jako zvěř,

jsem unavená, bez síly, vyčerpaná též,

štvanci jsou jako já, kdo štve je lež,

zachraň se, uteč, rychle běž.

Chceš to tak, chceš???

 

Miluji Tě, víš to vše líp než já,

ta věta v sobě křídla má,

možná nečekaná, však není zbytečná,

uctil jsi svého Boha, zbývá Ti RA.

Jsem Tvá, jen Tvá!!!
Autor Inge, 17.01.2012
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí