Jsi oním, jsi tím, jsi vším

Jsi oním, jsi tím, jsi vším

Anotace: -

Jsi můj STROM,

dáváš mi dech,

dáváš mi teplo,

dáváš mi klid,

dáváš mi oporu.

 

Jsi můj MUŽ,

dáváš mi vzdech,

dáváš mi světlo,

dáváš mi žít,

dáváš mi pokoru.

 

Jsi má LÁSKA,

papírek v nářků zdech,

víno, jež proudem teklo,

obrazem, jež byl ryt,

cestou, co vede nahoru.

 

Kdybys snad byl papoušek,

věk co věk býval by jsi řek:

"Jsi nepokrytý šek,

cenu tvou neuhradí ani šejk!".
Autor Inge, 17.01.2012
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí